Почесне консульство 
Республіки Казахстан 
в Одесі
  • Про Консульство
  • Інформаційна допомога
  • Про Казахстан
  • Контакти
  • Зустріч дипломатичного корпусу

    Під егідою Представництва МЗС відбулась зустріч акредитованого в Одесі дипломатичного корпусу. 

    Почесний консул Республiки Казахстан в Одесi пан Сергiй Продаєвич взяв участь у цьому заходi та отримав подяку вiд МЗС. Дипломатів привітали Начальник Одеська обласна державна адміністрація Максим Марченко та Одеський міський голова Геннадій Труханов, які подякували за підтримку під час неспровокованої повномасштабної російської військової агресії проти України.  Представник Міністерства закордонних справ України в Одесі Сергiй Орлов відмітив особисті сміливість і стійкість консулів, які залишилися під ракетними обстрілами, надавали допомогу громадянам своїх держав, а також всіляку підтримку народу України. 
    Більшість почесних консулів надавали безпосередню допомогу силам оборони України - постачали засоби захисту, прилади нічного бачення, одяг, їжу, засоби тактичної медицини, а також забезпечували гуманітарні вантажі, евакуацію і реабілітацію українських дітей. 
    За ефективну народну дипломатію – постійну та послідовну роботу з мобілізації і зміцнення міжнародної підтримки боротьби нашого народу за свободу і загальні людські цінності – відзначено Голову Одеської регіональної асоціації євреїв - колишніх в’язнів гетто та нацистських концтаборів Романа Марковича Шварцмана. 
    Дипломати побажали скорішої перемоги України з відновленням її територіальної цілісності у міжнародно визнаних кордонах та висловили готовність продовжувати активну співпрацю і непохитну підтримку. 

    Переможемо разом! 
    Слава Україні!